27. Mali Maraton Sisak – Trebarjevo

U organizaciji Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije, prigodom proslave Dana Sisačko-moslavačke županije, a u spomen na braću Radić, 07. lipnja 2024. godine održan je 27. Mali maraton Sisak – Trebarjevo.

Na stazi dužine 15km nastupilo je 72 trkača iz svih dijelova Republike Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Kenije i Bosne i Hercegovine.

Svi natjecatelji nagrađeni su startnim paketom i finišerskom medaljom. Najbolji u apsolutnoj konkurenciji nagrađeni su kristalnim plaketama u bojama Sisačko-moslavačke županije, a medaljama su nagrađeni i atletičari u kategorijama 40+, 50+ i 60+. Svim natjecateljima bio je za vrijeme utrke dostupan autobus – svlačionica, okrijepne stanice, sudačka potpora, policijska i medicinska pratnja, a na cilju bezalkoholni vitaminski napitci te prehrana prikladna sportašima nakon napora.

Nagrade najboljima uručili su predsjednik Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije Marko Badrić, glavni tajnik Ivo Šimac i poznati Hrvatski ultramaratonac  Branko Šubić.

Atletičari koji su trčali na maratonu iskazali su zadovoljstvo organizacijom natjecanja, a atletski autoriteti, treneri i suci koji su prisustvovali natjecanju pohvalili su organizatora u svim segmentima provedbe natjecanja.

Posebno ističemo da su na okrijepnim stanicama atletičarima podršku davali mladi atletičari – reprezentativci iz atletskog kluba Moslavina i atletskog kluba Glina sa svojim glavnim trenerima Ivanom Desićem i Goranom Bakšićem.

Na službenoj web stranice utrke.com nalaze se rezultati 27. Malog Maratona Sisak – Trebarjevo: https://www.utrka.com/utrke/sisaktrebarjevo/2024/rezultati/

Vidimo se na 28. Malom maratonu Sisak – Trebarjevo.

ZADNJE OBJAVE